Pacte Nacional per un nou Model de Governaça de l’Esport Català

Pacte Nacional per un nou Model de Governaça de l’Esport Català

La Secretaria General de l’Esport ha posat en marxa l’elaboració d’un Pacte Nacional per recollir les propostes del sector i preparar el nou Model de Governança de l’Esport Català amb l’objectiu d’elaborar una nova llei de l’activitat física i l’esport.

Amb la voluntat d’escoltar a tothom i establir diàleg amb els agents i usuaris de l’activitat física i l’esport d’arreu de Catalunya, s’inicia un procés participatiu on es volen recollir propostes, aportacions, suggeriments, iniciatives o idees que puguin contribuir al disseny del nou Model de Governança que compleixi amb dos objectius prioritaris:

·Construir una societat més saludable, en què la pràctica de l’activitat física esdevingui un hàbit diari i durant tota la vida de les persones.

·Esdevenir un país d’èxits esportius, encara amb millors resultats a nivell internacional, que sigui capaç de mesurar-se al costat de qualsevol altre gran país en l’alt nivell esportiu.

 A la demarcació de l'Alt Penedès està programada una jornada el proper dijous 30 de març Vilanova i la Geltrú

Us convidem a participar a través de:

 - Pàgina web. Connecta’t a la web participa.gencat.cat i deixa’ns els teus comentaris. Veuràs que el debat està articulat en 5 grans eixos. Opina a cada un d’ells!

- Sessions territorials. Participa en una trobada on deliberarem sobre com hauria de ser en un futur l’esport del nostre país. En sessions dinamitzades per un moderador recollim totes les propostes.

 

Comarques convocades: Anoia, Garraf i Alt Penedès. Està programada pel proper dijous 30 de març, Vilanova i la Geltrú. Consell Comarcal Garraf. (Masia d’en Cabanyes. Camí Ral, s/n, a les 18.00 hores. Inscripció,(abans del dia 30 a les 12.00h)

Podeu trobar més informació en el següent enllaç

Pacte Nacional per l'activitat física i l'esport

Nom
resum proces pdf 354 KB
Amb el suport de
Col·laboradors
Serveis Mèdics Penedès
Contacte
938 17 37 36
jespe@jespe.org
Carrer de Moret, 62
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya
Veure Mapa