Com marquen els estatuts del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, cada quatre anys s’obre el procés electoral on tots els estaments de la nostra comarca que formen part del consell poden presentar les seves candidatures.

 PROCEDIMENT ELECTORAL

Exposició del cens a la web de www.jespe.org: del 9-11-2023 al 20-11-2023

Presentació candidatures: fins el 24-11-2023 fins a les 19.00 h. del vespre.

Elecció: Dia: Dijous 30 de novembre de 2023.

Hora: 18.00 hores de la tarda.

Lloc: Seu Consell Esportiu Alt Penedès (Carrer Moret 62) Vilafranca del Penedès.

 Si desitgeu presentar una candidatura per a la Comissió Directiva cal fer-ho per escrit, adreçat a la Junta Electoral i registrat (via mail o presencialment) al Consell Esportiu de l’Alt Penedès dins del termini establert. La documentació que cal aportar és la següent:

  • Carta de sol·licitud del candidat indicant l’estament al qual es presenta.
  • Certificat de l’entitat a la qual representa.
  • Fotocòpia del DNI

 Tant per ser elector com candidat cal que l’entitat tingui la condició de membre del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, figuri al cens i portat el corresponent certificat de representació.

La nova Comissió Directiva la formaran: 4 representants de centres d’ensenyament, 6 representants de municipis de la comarca, 1 del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, 1 representant de Federacions Esportives Catalanes amb delegació a l’Alt Penedès i 1 representant dels clubs participants.

Les reclamacions que afectin al cens s’hauran de fer per escrit, adreçades a la Junta Electoral i presentades a l’oficina del Consell Esportiu de l’Alt Penedès abans de les 19.00 hores del dia 20 de novembre. Passat aquest termini i un cop aprovat el cens no es podrà fer cap modificació.

El cens electoral, i el reglament, estan a la vostra disposició, així com si voleu fer cap tipus de consulta, a les oficines del Consell Esportiu, al Carrer Moret 62 de Vilafranca del Penedès o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Consell Esportiu té com a principal objectiu la difusió dels valors de la pràctica esportiva entre els escolars, sent present a tot el nostre territori a través de la organització d’escoles

 


NomAccióMida
Junta electoral 2023Junta electoral 2023pdf132.20 kB
Llidtst del  Cens Electoral 2023Llidtst del Cens Electoral 2023pdf108.23 kB
Informació procediment Informació procediment pdf148.57 kB