Com a gestors de l’esport escolar de la nostra comarca veiem que el clima de les graderies de les instal.lacions esportives afavoreix sens dubte el creixement físic i emocional dels esportistes en edat escolar...i de fet de totes les edats. Tot està en funció de la connexió emocional i dels valors amb què es planteja i gestionem el projecte de l’esport: podem aprendre a col.laborar o competir, a insultar, a discriminar o acceptar, a acollir, a fer sinergies..tot dependrà de la gestió que els adults, pares, educadors, professors, esportistes i els comunicadors en fem ja que són models dels que ells i elles aprendran.

Pensem que és un tema molt interessant i que cal posar-hi molta atenció.

És per això que des del Consell Esportiu de l’Alt Penedès us invitem a l’exposició del llibre NERVIS A LA GRADERIA d’Eva Navarro, i posterior col.loqui a partir de les reflexions de l’autora i de les vostres aportacions i experiències com a membres d’escoles i d’entitats, monitors i també com a pares i espectadors.

L’acta es farà el DIJOUS 12 DE MAIG A LES 19.00 HORES A L’ESCORXADOR de Vilafranca del Penedès.

L’entrada és lliure però sí que us demanem que ens confirmeu assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us esperem a totes i tots! Moltes gràcies!