Aquest Nadal!

A partir del dia 1 de gener de 2019 entra en vigor la Llei de 7/2015, de modificació de la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya que obliga a tothom que es dediqui a tasques de formació esportiva a estar registrats al ROPEC: Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya.

 Disposició Addicional Quarta

Inscripció de professionals del sector de la dinamització d’activitats poliesportives a Catalunya i del sector de l’àmbit federatiu

  1. L’Administració esportiva de la Generalitat ha d’inscriure en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya les persones que es dediquen a exercir tasques en l’àmbit de les activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d’edat, incloent-hi el personal que s’encarrega de la dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives i també el personal que intervé en esdeveniments esportius per a menors d’edat.

 

Per poder complir amb aquest supòsit teniu vàries opcions:

  • Si teniu algun títol federatiu de qualsevol esport, us heu de posar en contacte amb la federació corresponent i informar-vos què heu de fer per inscriure’s al ROPEC.
  • Si no teniu cap mena de titulació esportiva, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès organitza PELS DIES 23 (matí i tarda) 24 (matí), 27 i 30 (matí i tarda) DE DESEMBRE, 2 i 3 DE GENER (matí i tarda) EL BLOC DE JOCS I ESPORTS EN EDAT ESCOLAR DE 50 HORES del  Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu amb titulació reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport i pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

 Aquest títol de monitor d’activitats en l’àmbit poliesportiu consta de dos Blocs:

o BLOC DE JOC I ESPORTS EN EDAT ESCOLAR (50 hores QUE ES CONVALIDEN SI TENIU EL CURS DE MONITOR DE LLEURE) EL FEM AQUEST NADAL

o BLOC DE GESTIÓ I PRIMERS AUXILIS (50 hores) PREVIST PER SETMANA SANTA O ESTIU 2020.

o CERTIFICICAT DE PRÀCTIQUES (160 hores que es poden acreditar a través del mateix Consell Esportiu de l’Alt Penedès)

 

 PER QUÈ SERVEIX AQUEST TÍTOL?

  • El títol de monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu permet registrar-se al Registre de Professionals de l’Esport (ROPEC)

 Per poder treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives.

 

REQUISITS PER PARTICIPAR-HI:

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:

  • Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).
  • Acreditar que s’està en possessió del Graduat Escolar o el Certificat d’Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.

 
 HORARI DEL PRIMER BLOC DE 50 HORES:

  • Dies 23, 24, 27 I 30 de desembre; 2 i 3 de gener. De 9.00 a 13.30 i de 15.30 a 19.00 hores.
  • Lloc: zona esportiva municipal i dependències de l’Escorxador de Vilafranca.
  • Preu: 50€.
  • Places: limitades a 50!

RECORDEU QUE ÉS UN REQUISIT INDISPENSABLE ESTÀ REGISTRAT AL ROPEC! COM A MONITORS DEL CONSELL ESPORTIU US DONEM UN TERMINI D’UN ANY PER REGISTRAR-VOS! HEM DE COMPLIR LA NORMATIVA!

Per qualsevol aclariment o reservar plaça ho heu de fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


NomAccióMida
full inscripció CIATE JOC I ESPORT EN EDAT ESCOLARfull inscripció CIATE JOC I ESPORT EN EDAT ESCOLARpdf589.61 kB