1rs JOCS POPULARS

al Vendrell

Els propers dies 21, 22 i 23 de setembre de 2018, Catalunya celebrarà els seus primers Jocs Populars al Vendrell. En total s’espera que siguin al voltant de 4.600 les persones a partir dels 18 anys les que prendran part d’aquesta proposta amb la qual es vol posar de rellevàn­cia l’experiència esportiva i la vivència per sobre dels resultats que s’obtinguin.

 

La idea de celebrar aquests jocs neix de l’obtenció de l’organització dels CSIT-Worlds Sports Games per al 2019, una de les propostes esportives amateurs internacionals més impor­tants. En ella prenen part països en molts dels quals ja existeix una àmplia cultura de l’es­port popular. Per tal de donar a conèixer aquest model esportiu, el pas previ seran els Jocs Populars de Catalunya del 2018 que permetran donar a conèixer una filosofia de l’esport en el què la diversió i la convivència se situen per sobre dels resultats.

 

En aquests Primers Jocs Catalans s’han establert un total de 15 disciplines esportives entre les que es troben algunes amb una àmplia acceptació popular com el futbol 7, el bàsquet i l’handbol i d’altres que es volen potenciar i donar a conèixer més àmpliament com el futbol caminant o el mamanet (una versió del catchball).

 

Per tal d’obrir la participació al major nombre de persones possible, s’han establert categoria femenina i masculina i també tres categories per edat. En concret poden participar a la categoria A persones entre els 18 i els 30 anys, a la categoria B persones de 31 a 45 anys i a la categoria C persones de 46 anys en endavant.

En el dossier adjuntat trobareu més informació, o us  podeu posar en contacte amb les oficines del Consell Esportiu.


Nom arxiuAccióMida
Dossier Jocs populars de CatalunyaDossier Jocs populars de Catalunyapdf5.34 MB

Dades de l'entitat

Accés Usuari

Amb el suport de