image002

La  Secretaria General de l’Esport ha posat en marxa l’elaboració d’un Pacte Nacional per recollir les propostes del sector i preparar el nou Model de Governança de l’Esport Català amb l’objectiu d’elaborar una nova llei de l’activitat física i l’esport.

Amb la voluntat d’escoltar a tothom i establir diàleg amb els agents i usuaris de l’activitat física i l’esport d’arreu de Catalunya, s’inicia un procés participatiu on es volen recollir propostes, aportacions, suggeriments, iniciatives o idees que puguin contribuir al disseny del nou Model de Governança que compleixi amb dos objectius prioritaris:

·    Construir una societat més saludable, en què la pràctica de l’activitat física esdevingui un hàbit diari i durant tota la vida de les persones.

·    Esdevenir un país d’èxits esportius, encara amb millors resultats a nivell internacional, que sigui capaç de mesurar-se al costat de qualsevol altre gran país en l’alt nivell esportiu.

 A la demarcació de l'Alt Penedès està programada una jornada el proper dijous 30 de març  Vilanova i la Geltrú

Us convidem a participar a través de:

 - Pàgina web. Connecta’t a la web participa.gencat.cat i deixa’ns els teus comentaris. Veuràs que el debat està articulat en 5 grans eixos. Opina a cada un d’ells!

- Sessions territorials. Participa en una trobada on deliberarem sobre com hauria de ser en un futur l’esport del  nostre país. En sessions dinamitzades per un moderador recollim totes les propostes.

 

Comarques convocades: Anoia, Garraf i Alt Penedès. Està programada pel proper dijous 30 de març, Vilanova i la Geltrú. Consell Comarcal Garraf. (Masia d’en Cabanyes. Camí Ral, s/n, a les 18.00 hores. Inscripció,(abans del dia 30 a les 12.00h)

Podeu trobar més informació en el següent enllaç

Pacte Nacional per l'activitat física i l'esport


Nom arxiuAccióMida
resum procesresum procespdf353.52 kB

Partits i Resultats

Dades de l'entitat

Accés Usuari

Amb el suport de