Logo CON.ESPORTIU - copia

Com marquen els estatuts del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, cada quatre anys s’obre el procés electoral on tots els estaments de la nostra comarca que formeu part del consell poden presentar les seves candidatures.

Us adjuntem carta convocatòria eleccions; convocatoria Assemblea Extraordinària, Assemblea Ordinària (la farem el mateix dia) i composició Junta Electoral.

 

PROCEDIMENT ELECTORAL


 

Calendari:

 

Exposició del cens:                del 2-11-2015  al  13-11-2015

 

Presentació candidatures:      del 16-11-2015 al  23-11-2015 fins a les 19.30 h. del vespre.

 

Elecció:                         Dia:                 Dimecres 2 de desembre de 2015.

                                    Hora:              20.00 hores del vespre en primera convocatòria.

                                                           20.15 hores del vespre en segona convocatòria.

                                    Lloc:               Edifici La Fassina


 

 

Si desitgeu presentar una candidatura per a la Comissió Directiva cal fer-ho per escrit, adreçat a la Junta Electoral i registrat a l’oficina del Consell Esportiu de l’Alt Penedès dins del termini establert. La documentació que cal aportar és la següent:

 

  • Carta de sol·licitud del candidat indicant l’estament al qual es presenta.
  • Certificat de l’entitat a la qual representa.
  • Fotocòpia del DNI

 

Tant per ser elector com candidat cal que l’entitat tingui la condició de membre del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, figuri al cens i portat el corresponent certificat de representació.

 

La nova Comissió Directiva la formaran: 4 representants de centres d’ensenyament, 6 representants de municipis de la comarca, 1 del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, 1 representant de Federacions Esportives Catalanes amb delegació a l’Alt Penedès i 1 representant dels clubs participants.

 

Les reclamacions que afectin al cens s’hauran de fer per escrit, adreçades a la Junta Electoral i presentades a l’oficina del Consell Esportiu de l’Alt Penedès abans de les 19.30 hores del dia 13 de novembre. Passat aquest termini i un cop aprovat el cens no es podrà fer cap modificació.

 

El cens electoral, i el reglament, estan a la vostra disposició, així com si voleu fer cap tipus de consulta, a les oficines del Consell Esportiu, al Pavelló de la zona esportiva municipal de Vilafranca.


Nom arxiuAccióMida
Eleccions Consell Esporitu Alt PenedèsEleccions Consell Esporitu Alt Penedèspdf1.01 MB

Partits i Resultats

Dades de l'entitat

Accés Usuari

Amb el suport de