Activitat que es realitzarà des de l'Octubre fins al Juny.

-Lloc: gimnàs de l'escola o instal.lacions de l'escola.

-Data: Els dijous.
Del 5 d'octubre de 2023 al 30 de maig de 2024.

-AQUESTA ACTIVITAT ES DOMICILIARÀ CADA MES.

-preu: 15€ mes

EL CONSELL ESPORTIU DE L'ALT PENEDÈS ES RESERVA EL DRET D'ANUL.LAR L'ACTIVITAT EN EL CAS QUE NO S'ARRIBI A UN MÍNIM D'INSCRITS A LA MATEIXA.

Dades formulari Formulari obert del 08-01-2024 12:00 fins al 30-04-2024 16:00
Dades de l'infant
Tria la teva opció
Dades pare, mare o tutor
Mètode de pagament

Domiciliació bancària

Per tal de poder efectuar el pagament de les quotes corresponents de l'activitat seleccionada, cal acceptar l'autorització corresponent. Creditor: JESPE - Consell Esportiu de l'Alt Penedès Deutor: Dades pare, mare o tutor Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) a el creditor a enviar instruccions a l'entitat del deutor per carregar el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions del creditor.
Afegir el compte IBAN, en majúscules i sense espais en blanc
Les quotes seran carregades mensualment al compte corrent entre els dies 1 i 15 de cada mes a l'ús del servei. L’acumulació de un rebut impagat serà motiu d’expulsió del servei corresponent. Els càrrecs bancaris que es derivin de la devolució de rebuts impagats aniran a càrrec de les famílies.
Per l'ús de la imatge personal amb finalitat de preparar les orles i altres activitats del casal, incloent videos i fotografies.
1
2
Amb el suport de
Col·laboradors
Serveis Mèdics Penedès
Contacte
938 17 37 36
jespe@jespe.org
Carrer de Moret, 62
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya
Veure Mapa