En aquest formulari us podeu inscriure a les activitats extraescolars esportives de MINIBÀSQUET i GIMNÀSTICA RÍTMICA.

Si voleu inscriure l'infant a LUDOTECA i/o PLAY ENGLISH ho podeu fer en el següent al formulari d'incipció d'ELLAP.

MINIBÀSQUET

La intenció d’aquest espai és dotar l’infant de les bases tècniques, teòriques i pràctiques del bàsquet, potenciar el treball col·lectiu i de relació social, així com també el desenvolupament dels aspectes bàsics de la condició física de l’infant. Els infants que participin d’aquesta activitat tindran l’opció, si el nombre d’infants ho permet i les famílies ho volen, de disputar els JESPE (Jocs Esportius Escolars) tant en categoria prebenjamí (1r i 2n), benjamí (3r-4t), com en categoria aleví (5è-6è). Participar als JESPE tindria un cost addicional que es calcularia si s’escau. 

Si per nombre d’inscrits és possible, separaríem el grup per categories.

Per a nenes i nens de CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR.

Dia: dilluns i divendres (excepte festius o dies de lliure elecció a l’escola)

Hora: 16.30h a 17.45h

Cost: SEGONS PARTICIPACIÓ 

De 4 a 6 infants realitzant l’activitat: 54,00€ mensuals (del 16 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 64 sessions)

A partir de 7 infants realitzant l’activitat: 31,00€ mensuals (del 16 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 64 sessions)

Lloc: pista de l’Escola Guerau de Peguera. 

 

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Iniciació a la gimnàstica rítmica. Iniciar als participants en aquesta disciplina artística, potenciant el coneixement del propi cos a través del moviment, el llenguatge musical, l’art i la cultura. Es tracta de endinsar-nos en el món de l’esport a través d’una gimnàstica suau, elegant i alhora divertida per a tots/es.

Per a nenes i nens de CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR.

Dia: dimarts i dijous (excepte festius o dies de lliure elecció a l’escola)

Hora: 16.30h a 17.45h

Cost: SEGONS PARTICIPACIÓ 

De 4 a 6 infants realitzant l’activitat: 56,00€ mensuals (del 17 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 66 sessions)

A partir de 7 infants realitzant l’activitat: 32,00€ mensuals (del 16 de setembre al 30 de maig ambdós inclosos fent un total de 66 sessions)

Lloc: gimnàs de l’Escola Guerau de Peguera. 

Dades formulari Formulari obert del 03-06-2024 12:00 fins al 13-09-2024 16:00
Dades formulari Actualment aquest formulari esta tancat.
Dades de l'infant
Mida de pujada màxima: 16.00 MB
Tria la teva opció
Escull el curs i l'activitat que vulguis realitzar.
Escull les activitats que vols realitzar.
Dades pare, mare o tutor
Mètode de pagament

Domiciliació bancària

Per tal de poder efectuar el pagament de les quotes corresponents de l'activitat seleccionada, cal acceptar l'autorització corresponent. Creditor: JESPE - Consell Esportiu de l'Alt Penedès Deutor: Dades pare, mare o tutor Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) a el creditor a enviar instruccions a l'entitat del deutor per carregar el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions del creditor.
Afegir el compte IBAN, en majúscules i sense espais en blanc
Les quotes seran carregades mensualment al compte corrent entre els dies 1 i 15 de cada mes a l'ús del servei. L’acumulació de un rebut impagat serà motiu d’expulsió del servei corresponent. Els càrrecs bancaris que es derivin de la devolució de rebuts impagats aniran a càrrec de les famílies.
Política de dades
Per l'ús de la imatge personal amb finalitat de preparar les orles i altres activitats del casal, incloent videos i fotografies.
1
2
Amb el suport de
Col·laboradors
Serveis Mèdics Penedès
Contacte
938 17 37 36
jespe@jespe.org
Carrer de Moret, 62
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya
Veure Mapa