Inscripció per a l'acollida d'alumnes de l'escola d'Avinyonet del Penedès.

El servei d’acollida té per objecte la conciliació de la vida laboral i familiar. Així doncs, es posa a disposició de les famílies uns espais, unes activitats i uns professionals responsables de tots els alumnes durant el temps previ al inici i final de l’horari escolar.

Aquest servei començarà el proper 5 de setembre i finalitzarà l’últim dia d’escola. Els horaris seran els següents:

  • Mati: de 8 a 9h.
  • Tarda: de 16:30 a 17.30h.

Podran gaudir d’aquest servei tots els nens i nenes de l’escola. El lloc d’acollida serà el vestíbul de l’escola. Per la qual cosa els infants hauran d’entrar per la porta principal. Durant el temps d’acollida, estaran amb un monitor/a que s’encarregarà de vigilar-los i acompanyar-los a l’hora d’entrada o sortida de l’escola. 

INSCRIPCIÓ: 

Cap infant podrà fer us del servei d’acollida si no s’ha registrat prèviament.

Dades formulari Formulari obert fins el 23-06-2024 19:00
Dades de l'infant
Selecció servei d'acollida
Dades pare, mare o tutor
Mètode de pagament

Domiciliació bancària

Per tal de poder efectuar el pagament de les quotes corresponents de l'activitat seleccionada, cal acceptar l'autorització corresponent. Creditor: JESPE - Consell Esportiu de l'Alt Penedès Deutor: Dades pare, mare o tutor Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) a el creditor a enviar instruccions a l'entitat del deutor per carregar el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions del creditor.
Afegir el compte IBAN, en majúscules i sense espais en blanc
Les quotes seran carregades mensualment al compte corrent entre els dies 1 i 15 de cada mes a l'ús del servei. L’acumulació de un rebut impagat serà motiu d’expulsió del servei corresponent. Els càrrecs bancaris que es derivin de la devolució de rebuts impagats aniran a càrrec de les famílies.
Per l'ús de la imatge personal amb finalitat de preparar les orles i altres activitats del casal, incloent videos i fotografies.
1
2
Amb el suport de
Col·laboradors
Serveis Mèdics Penedès
Contacte
938 17 37 36
jespe@jespe.org
Carrer de Moret, 62
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya
Veure Mapa