1 Sènior Masculí
FUTBOL-7 SÈNIOR
Calendari Classificació
Nom Acció Mida
Inscripció futbol-7 sènior tardor-hivern 2017-18 Inscripció futbol-7 sènior tardor-hivern 2017-18 pdf 158.02 kB
ACCEPTACIÓ DE LA NORMATIVA DE LA F-7 senior tardor hivern 2017-18 ACCEPTACIÓ DE LA NORMATIVA DE LA F-7 senior tardor hivern 2017-18 pdf 37.05 kB
Normativa Lliga Tardor-Hivern Futbol 7 Normativa Lliga Tardor-Hivern Futbol 7 pdf 163.8 kB

Un any més, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca organitza les lligues de futbol 7,  futbol sala i bàsquet amateur de lleure. Com cada any, la lliga pretén donar resposta a l'alta demanda existent de competicions d'aquest tipus, i va dirigida a col·lectius, grups d'amics, empreses, etc, que vulguin gaudir del futbol en unes condicions i instal·lacions de màxima qualitat, i on es prioritzarà el joc net i la diversió.

El preu per equip serà de 507,50€, inclourà una lligueta a de tots els equips i els dos primers classificats de cada grup participaran a la copa primavera. (El sistema de competició anirà en funció dels equips inscrits).

 La majoria de partits es jugaran de 22 a 23h i de 22.30 a 23.30h al camp de futbol municipal de l’Espirall i al camp situat a  la Zona Esportiva.

Enguany els pagaments es podran fraccionar en 3 quotes, podeu demanar més informació en el moment que realitzeu l’inscripció.

Per formalitzar la inscripció, heu de presentar el comprovant de pagament, el full d'inscripció omplert i  el document de l'acceptació de la normativa firmat per tots els jugadors. Aquests documents els podreu trobar adjuntats en aquest apartat  o a les oficines del Consell Esportiu, juntament amb la Normativa d'enguany.

  • La reunió informativa per la lliga de Futbol-7 sènior serà el dia 9 d’octubre a les 19h a la Fassina.

 

Partits i Resultats

Dades de l'entitat

Accés Usuari

Amb el suport de